• ORDER FORM
  • LOVELY CUSTOMER
  • KUASA CONTACT LENS DAN MEKAP


    Anda nampak tak perubahan ???? Apa yang penting???
    Bukan kerjasama ye tapi kena ada contact lens dan pandai make up sikit2 pun jadi la 
     
    Hot Tips Mata Shat : 
    1) Jangan memakai contact lens lebih dari 8 jam sehari. Jika tidak,mata akan menjadi super letih,merah dan tidak selesa. 
    2) Jangan tidur tanpa membuka contact lens walaupun sekejap..
    -->Sayangilah mata anda..Nak cantik,cantik juga tapi kenalah beringat sentiasa 

    MATA BARBIEDOLL



    Nak mata sebesar BarbieDoll??? 
    Maaf..Kami hanya menjual contact lens diameter paling besar 16mm sahaja..
    17mm dan ke atas TIADA..
    Barbiedoll ni tiruan je..Dah buat operation untuk besarkan saiz mata..Tu pasal boleh masukkan lens besar2..
    =============================================
    Ni nak story sket :
    Ada customer beli contact lens diameter besar dalam 17-18mm sebab nak sanat mata besar macam barbiedoll..TAPI bila pakai,ambik kau...contact lens tu besar sangat macam nak terkeluaq dari biji mata dan gerak2..tak selesa..Pas tu terus xpakai dah..Last2 customer tu beli saiz biasa 14.5 mm dan sesuai!
    Sebelum nak beli lens,pastikan saiz mata anda cukup besar untuk lens tersebut.
    Jangan membazir *-*
    =============================================
    [Contact lens di ECLS, walaupun diameter 14.5mm, tapi ada effect mata besar 16mm. Jadi jangan sedih2 tak dapat pakai diameter besar..Cukup sekadar orang lain nampak besar sudah  hihi...yang penting mata selesa

    Inbox Facebook untuk pembelian atau pertanyaan