• LOVELY CUSTOMER
  • KOREAN MOVIES/DRAMA

    HI SUME, SIS NAK SHARE NGAN KORANG LAMAN WEB YANG MENYEDIAKAN TONTONAN/DOWNLOAD CERITA KOREA SECARA ONLINE DAN YANG PALING BEST IANYA FREE..HUHU..YEAYY!! JOM LAYAN :) JANGAN LUPA JADIK FOLLOWER YE..!!


    ***web ni paling best..sebab tak perlu daftar dan boleh terus tengok aje cerita.tak perlu download2..terbaik!!***








    ***nak tengok cerita ni senang je..daftar dahulu dan ianya percuma..yeayy!!***













    ***nak tengok cerita ni senang je..daftar dahulu dan ianya percuma..yeayy!!***


















    *** Dramacrazy – memang banyak sangat drama Korea dan Jepun dalam website ini dan kualiti stream juga agak memuaskan. Diupdate setiap jam dan penuh dengan drama-drama baru dan juga lama.!!***





    *** MyAsianCinema – tempat terbaik untuk muat turun drama Korea dan Jepun. Selain itu ada juga drama Taiwan, movie Asian seperti Thai, Indonesian, Hong Kong, China dan sebagainya. Banyak cerita “rare” yang sukar dijumpai di internet boleh dijumpai di web myasiancinema.!!***












    ***MediumQuality mempunyai banyak koleksi drama yang telah dicompress menjadi saiz kecil seperti 150-350MB untuk setiap episod. Kebanyakan drama di-compress dalam format MKV dan diupload ke dalam file sharing Mediafire.!!***



    *** Doramax264 mempunyai ratusan drama korea dan jepun dalam format compressed AVI, MKV atau MP4 dan setiap episod boleh dimuat turun dalam saiz kecil 150-350MB. Link juga boleh didapati dalam file sharing Mediafire dan Megaupload. !!***














    ***yang web ni kena daftar dulu..akan kuar box untuk pendaftaran..daftar aje sbb free..huhu..p/s : web ni khas utk peminat tegar cerita Jepun ye..hehe..lari tajuk plak..kena download dulu asenyer..xservey lagi.nanti korang gitaw ye.thanks***













    ***web ni pun sama cam atas..kena daftar dulu dan ada ruangan forum. untuk peminat cerita Jepun. khas untuk kaki mendownload..hehe***











    ***Darksmurfsub ialah forum CTS (Community Translated Sub). Drama baru keluar biasanya nak tunggu subtitle agak lama, tapi dengan adanya CTS ini dalam masa beberapa jam drama keluar RAW anda dah boleh download subtitle english. Sangat bagus.***












    p/s : info credit to :-
    1) mien darmin
    2) http://jomphp.com/laman-terbaik-untuk-tonton-dan-download-koreanjapanese-drama.html
    3) google..hehe
    Comments
    1 Comments

    1 comments:

    1. tau x camne nak download citer koren tajuk pasta...x pernah download agi and x tau nak download

      ReplyDelete