• ORDER FORM
 • LOVELY CUSTOMER
 • CERTIFICATE (100% ORIGINATED FROM KOREA)


  TIDAK PERLU RAGU-RAGU PADA CONTACT LENS YANG DIJUAL DI EMILIA COLLECTIONS LENS SALE KERANA IANYA DIJAMIN 100% TULEN. 
  IA DIIMPORT TERUS DARI KOREA SECARA BELIAN BORONG BERATUS2 PUKAL. JADI, TIDAK MUSTAHIL KAMI BOLEH MENDAPAT HARGA YANG LEBIH MURAH DARI KILANG PENGELUAR DAN KAMI JUGA MEMBUAT JUALAN TERUS KEPADA ANDA SECARA ONLINE DENGAN HARGA BORONG JUGA! KAMI TIDAK MEMERLUKAN PEJABAT. 
  OLEH ITU, ANDA TIDAK PERLU MEMBAYAR KOS PEJABAT KAMI. HANYA BAYAR HARGA CONTACT LENS YANG AMAT BERPATUTAN
   
  KAMI MEMBUAT BELIAN SECARA TERUS DARI KILANG DI KOREA INI (KILANG PERTAMA). IA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN UNTUK MEMBUAT DAN MENGELUARKAN KANTA LEKAP DIMANA IA TELAH MEMENUHI STANDARD ISO YANG DITETAPKAN.
  KAMI MEMBUAT BELIAN SECARA TERUS DARI KILANG DI KOREA INI (KILANG KEDUA). IA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN UNTUK MEMBUAT DAN MENGELUARKAN KANTA LEKAP DIMANA IA TELAH MEMENUHI STANDARD ISO YANG DITETAPKAN.

  KAMI MEMBUAT BELIAN SECARA TERUS DARI KILANG DI KOREA INI (KILANG KETIGA). IA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN UNTUK MEMBUAT DAN MENGELUARKAN KANTA LEKAP DIMANA IA TELAH MEMENUHI STANDARD ISO YANG DITETAPKAN.
  NOTA :SEKIRANYA AGEN ECLS INGINKAN SIJIL INI, SILA EMAILKAN KOD AGEN BESERTA NAMA UNTUK DILETAK ATAS SIJIL. TERIMA KASIH.
  Comments
  1 Comments

  1 comments:

  1. hai sya nk tau mcm mna nk jdi agen dan senarai harga borong

   ReplyDelete